Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website.  We zijn momenteel hard aan het werken om alles op en top te krijgen. 

We houden je verder op de hoogte via Facebook.

Bouwkermis eetfestijn

Via deze link kan u inschrijven voor het eetfestijn. U steunt er heel wat leden mee. Alvast bedankt.

Klik hier

 bouwkermis logo eetdag DEF.png

Wat is chiro?

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België. Ze bestaat uit een kleine duizend groepen en een regionale en Vlaamse structuur die die groepen ondersteunt. De Chirogroepen brengen kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven en bieden we hen een kijk op zichzelf en op de wereld.

De Chiro is meer nog dan spel, we zijn een leerschool voor het leven . Vertrekkend uit de leefwereld van kinderen en jongeren streven we met hen naar een Chirodroom: een wereld waarin de Chirowaarden graag zien, rechtvaardigeheid en innerlijkheid centraal staan.

Chiro is geen eiland, maar is betrokken zijn op de brede gemeenschap. We zetten jongeren aan om een engagement op te nemen in de buurt en de samenleving. We vormen hen tot geëngageerde en kritische wereldburgers.

Met alle groepen samen bouwen we aan één jeugdbeweging: Chiro.

Ben je nieuw op de meisjeschiro? We zouden het dan wel handig vinden als je een infofiche invult. Je kan dat op onze site doen en dan krijg je ook alle nieuwsbrieven aan. Klik hier en je kan al je gegevens invullen.

De leiding wil ook een geschreven briefje. Vul dit ook vooraf in en breng het mee. Je vindt het hier.