Kamp 

Elk jaar gaat Chiromeisjes Retie op kamp. Deze periode wordt door vele leden gezien als het hoogtepunt van het chirojaar. Alle leden slapen in tenten, eten gezellig samen en spelen de ganse dag mega leuke spelletjes. Afhankelijk van je leeftijd verblijf je 7 of 10 dagen op de kampplaats. 

In 2019 gaan we op kamp in Hamont Achel. De Bengels tot en met de Superstrerren vertrekken op 14 juli en komen terug op 21 juli. Zij worden gebracht door hun ouders en komen terug met de bus. De Kwiks tot en met de Superaspi's vertrekken op 11 juli en komen terug op 21 juli. De Kwiks en Superkwiks gaan heen en terug met de bus. De andere afdelingen zullen deze afstand met de fiets afleggen. Net zoals vorig jaar organiseren we op 14 juli een bezoekavond. Hierop zijn alle ouders, grootouders ... welkom om hun dochter een bezoekje te brengen. 

Alle informatie omtrend het kamp wordt meegedeeld via de bivakkrant. Hiervan komt een geprinte en online versie. Ook zal er een infomoment plaatsvinden voor iedereen die dit wenst. Ook kan je een huisbezoek plannen met de leidsters van je dochter. Hier kan je terecht met je eventuele vragen.

Infofiche - 2019

Medischefiche - 2019