Kamp 

O's Agnes gaat (hopelijk) op Chirokamp!  

Het kamp is voor vele leden het hoogtepunt van het chirojaar! De leiding heeft enorm veel zin in dagen vol pret! Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereidingen. 

Eén ding is zeker: het zal er allemaal een beetje anders aan toe gaan dan we gewend zijn! 

Het is al een heel gek chiro - coronajaar geweest. Regels die vaak veranderen, de leden en leiding die elkaar veel te weinig live kunnen zien, onze groepen die opgesplitst worden, ...

Ondanks dit bizarre jaar zijn wij al volop aan het dromen van ons kamp. De voorbereidingen zijn volop bezig. De leiding is weer creatief in actie geschoten en heeft er meer zin in dan ooit.
Vorig jaar was een Coronakamp en ook dit jaar zal het met maatregelen zijn dat we op kamp gaan. Welke regels juist allemaal gaan gelden, kunnen we jammer genoeg nog niet zeggen aangezien deze nog niet duidelijk zijn. 

Van zodra de overheid duidelijkheid geeft omtrent jeugdkampen, communiceren wij ook met jullie over hoe wij die regels gaan vertalen naar onze werking. Dit betekent dat we onze bivakkrant nog eventjes ‘on hold’ hebben staan totdat alles duidelijk is. Dat we onze infosessies organiseren vanaf het moment dat ook voor ons alles duidelijk is. 

Maar wat weten we dan al wel:

  1. Dat we een leidingsploeg en VB hebben die er al kei veel zin in hebben om op kamp te gaan
  2. Dat we ook weer een straffe, enthousiaste en gemotiveerde kookploeg mee kunnen nemen op kamp
  3. Dat we dit jaar terug van 11 juli tot 21 juli gaan vanaf de kwiks
  4. Dat we dit jaar terug van 14 juli tot 21 juli gaan vanaf de bengels t.e.m. de supersterren
  5. Dat ook een ‘Coronaproof’ kamp super leuk is.

Dus nog eventjes geduld…